Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Keukenmachine set

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
0 Beoordelingen
Keukenmachine set pt3624 Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set
Keukenmachine set pt3624 Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set Keukenmachine set
55,95 incl. btw
33,55
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Keukenmachine set

Het is baktijd! Deze handige keukenmachineset is ideaal voor de kleine chefkok. Fantasiespel is de perfecte manier om de verbeelding van een kind te stimuleren en hen tegelijkertijd uit te nodigen om hun sociale en communicatieve vaardigheden te oefenen. Kleintjes verbeteren hun woordenschat terwijl ze zitten en genieten van het bereiden en serveren van eigen gemaakte maaltijden. Bovendien stimuleert de Keukenmachine set de fijne motoriek en hand-oog coördinatie, aangezien kleine handen de delen stevig vasthouden tijdens het bereiden, serveren en proeven. 

Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en PlanWood. Plan Wood is gemaakt van zaagsel, dat 100% gerecycleerd is en door middel van hoge druk, verhitting en minder dan 1% ecologische lijm, in alle mogelijke vormen kan gegoten worden. Iets wat vroeger alleen maar mogelijk was met plastic.

Dit nieuwe materiaal is afwasbaar en alle kleuren die gebruikt worden zijn afkomstig van kruiden en dus 100% natuurlijk.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: PT3624

EAN: 8854740036247

Producteigenschappen

Speelgoed

Merk Plantoys
Leeftijd 2 jaar+
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Keukenmachine set
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys