Wafel speelset

PlanToys 3615

0 Beoordelingen
42,95
34,35
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 3,50
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Variatie: Wafel speelset
PT3615
Wafel om te snijden (4 delig)
remove add
Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 0
PT3615

Productomschrijving

Wafel speelset

Laten we een wafelwinkel openen! Wil je een met chocolade bedekte aardbeienwafel? Of misschien wilt u een gewone wafel met stroop. Wat het ook is, kleintjes kunnen doen alsof ze 's werelds beste wafels maken met de Waffel Speelset! Dit item is een geweldige aanvulling om te doen alsof je vrij spel hebt. De set bevat een wafelijzer, lepel, vork, mes, tang, fruitbeleg en siroop zodat kinderen een realistische speelervaring kunnen hebben. Doordat deze set duurzaam is vervaardigd en vrij van schadelijke stoffen, kunnen kleintjes ook veilig en zorgeloos spelen!  De fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en concentratievermogen worden allemaal gestimuleerd terwijl je doet alsof je speelt met de wafelset. Interactief spelen met anderen verbetert de sociale en communicatieve vaardigheden, terwijl rollenspel tot de verbeelding spreekt. 

Afmetingen: 12.5 x 17 x 4,7 cm

Gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en PlanWood. Plan Wood is gemaakt van zaagsel, dat 100% gerecycleerd is en door middel van hoge druk, verhitting en minder dan 1% ecologische lijm, in alle mogelijke vormen kan gegoten worden. Iets wat vroeger alleen maar mogelijk was met plastic.

Dit nieuwe materiaal is afwasbaar en alle kleuren die gebruikt worden zijn afkomstig van kruiden en dus 100% natuurlijk.
 

Productnummer: PT3615

EAN: 8854740036155

Productspecificatie

Speelgoed

Merk Plantoys
Leeftijd 2 jaar+

Beoordelingen

Bekijk hieronder alle reviews van onze klanten

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Wafel speelset
Laat een review achter
Versturen

Neem contact op