Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Vanaf € 50.- gratis thuisbezorgd
Verzending binnen 2 werkdagen
Wij scoren met onze service een dikke 9

Rubens Cuties serie Emelie

Het aantal Goodtoys spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 39
0 Beoordelingen
Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Kind met Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie in winteroutfit 7350023981965
Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie Kind met Rubens Cuties serie Emelie Rubens Cuties serie Emelie in winteroutfit
39,90
Prijs per stuk
Voorraad:1
Verzendkosten € 4,95
Standaard levertijd 1 - 2 werkdagen
Productvarianten: Rubens Cuties serie Emelie
Rubens Cuties serie Emelie
Rubens Cuties serie Emelie Activity
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Rubens Cuties serie Emelie

Emelie is een echt meisje: dol op roze en nog doller op jurkjes. Ze draagt vandaag dan ook haar allermooiste jurk en is dan ook helemaal klaar voor het theepartijtje met haar vriendinnen. Vind jij haar jurk ook mooi? Rubens Cuties Emelie weegt 155 gram en is 32 cm lang. Emelie kan haar kleertjes uit en de pop kan samen met de kleertjes gewoon in de wasmachine. 

Deze echte Rubens Barn pop heeft een uniek karakter en een zeer sprekende uitdrukking. Leuk om mee te spelen en lekker zacht om mee te knuffelen. De kracht van de poppen is dat alle sensorische kanalen worden aangesproken. Deze unieke poppen staan voor comfort, veiligheid en vriendschap en roepen warme gevoelens op bij zowel kinderen als volwassenen. “Empathy Dolls” kunnen ook gebruikt worden op scholen, in ziekenhuizen en in woon- en zorg centra m.b.t. het inlevingsvermogen van zowel jongere als oudere mensen (denk hierbij o.a. aan down syndroom, autisme en dementie). 

Rubens Barn poppen zijn de beste in hun soort en worden nog met de hand gemaakt. 

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RB301510

EAN: 7350023981965

Producteigenschappen

Pop eigenschappen

Geen geluid Geen geluid
Hoogte 32 cm
Zonder speen Geen speen

Speelgoed

Merk Rubens Barn
Leeftijd 0 maanden+
Bekijk alle eigenschappen Sluiten

Beoordelingen

Review toevoegen

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Rubens Cuties serie Emelie
Laat een review achter
Versturen
Beste klant,

Wij gaan er even tussenuit en omdat wij een familiebedrijf zijn houdt dit helaas ook in dat wij de webshop tijdelijk moeten sluiten. In de periode van 18 juli tot en met 8 augustus worden er geen bestellingen verzonden.

Uiteraard kun je in deze periode wel een bestelling plaatsen. Ons systeem reserveert het bestelde speelgoed namelijk automatisch. Vrijdag 9 augustus zijn wij weer terug en worden alle orders zo snel mogelijk door ons ingepakt en verzendklaar gemaakt. Uiterlijk 12 augustus hebben wij de achterstand ingelopen en zullen de laatste "vakantie-orders" verzonden worden. Kortom kun je en wil je wachten? Top! Plaats dan gerust een bestelling. Wij zorgen dat alles na onze vakantie geregeld wordt.

Bedankt voor het vertrouwen en zonnige dagen gewenst!

Team Goodtoys